RÁBALUX lámpák

A győri Rábalux méltán népszerű lámpa gyártó a hazai vásárlók körében, és nemcsak azért, mert magyar vállalat, de egy olyan magyar vállalat, amely már a kezdetektől fogva minőségi lámpákkal látja el a piacot. A vásárlót mindenek fölé rendelő és minőségorientált üzletpolitika révén a Rábalux növekedése a kezdetektől fogva töretlen.

Termékeik szinte minden hazai szaküzletben megtalálhatók és sikeres beszállítói lettek a barkácsáruház láncoknak is. A Rábalux lámpák azonban időközben nemcsak itthon, de külföldön is népszerűek lettek, ezért a termékek egy jelentős hányada most már exportra készül.

 

 

 

 

 

A termékpalettában sokféle lámpa típus megtalálható, egy-egy lakás vagy irodaépület teljes beltéri felszereléséhez találhatunk lámpákat.
 

Népszerűek a kedves, gyerekszobákba tervezett Rábalux lámpák, a különféle falilámpák, spotlámpák, az asztali lámpák, amelyek között egyaránt találunk egyszerű hétköznapi munkaasztalokra szánt lámpákat, és gyönyörű, antik stílusú lámpákat is.
 
Hatalmas választékot nyújt a cég függesztékekből és csillárokból – itt is garantáltan találhatnak a vásárlók a saját otthoni környezetükbe illő darabot.
 
Nem beltéri használatra készülnek ugyan, de a kültéri lámpatestek szinte minden lámpagyártó termékei között megtalálhatók, hiszen óriási kereslet van rá, nem kivétel ez alól a Rábalux sem.

 

 

 

 

Amennyiben minőségi lámpákkal szeretné felszerelni az otthonát, a Rábalux lámpák választása nagyon jó döntés; webáruházunkból szép, igényesen megtervezett és kivitelezett világítótesteket szerezhet be, amelyek sok-sok évig fogják szolgálni Önt.

Kattintson és böngésszen Rábalux lámpáink között!

Rábalux lámpa webáruház

 

 

A hozzászólások le vannak tiltva.