MASSIVE lámpák

 

A MASSIVE lámpa gyártó vállalat is – akárcsak konkurense, az EGLO lámpák –  szép múltra tekint vissza. A cég 1926-ban született és az évek során fokozatosan Európai vezető lámpagyártójává nőtte ki magát. Alapítása óta töretlenül növeli a háztartásokba szánt, jó minőségű, de mégis elérhető árú világítástechnikai megoldások terén a népszerűségét. Ma már a PHILIPS cégcsoport szárnyai alatt működik, de a régi, bevált, bevezetett és széles körben ismert márkanevet megtartotta. Termékkínálata széles alkalmazási palettát fog át, a lakás beltértől a kerti világításig kínál megoldásokat; a MASSIVE lámpák Európa minden barkácsáruházában megtalálhatók.  

Termékei számára a vállalat külön kategóriákat alakított ki, attól függően, hogy milyen felhasználásra terveznek egy-egy tarméket. A használat célterületetét a csomagoláson is egyértelműen feltüntetik. Jelenleg összesen hat ilyen MASSIVE lámpa kategória van;

  • csúcsminőségű lámpák (top selection),
  • konyhai lámpák (Cucina),
  • fürdőszobai lámpák (Aqua),
  • gyerek lámpák (Kico),
  • munkahelyi vagy asztali lámpák (Studio),
  • kültéri lámpák (Outdoor).

 massive lámpa

A MASSIVE lámpák tehát különösen megbízható minőséget képviselnek a világítástechnikai termékek között, tapasztalatom szerint is sokan szeretik és vásárolják, hiszen valóban széles választékot kínál, bárhova is szeretnénk lámpát, akár hagyományos világítási, akár dekorációs célra, a MASSIVE termékek között biztosan talál megfelelőt.
 

Kattintson ide és böngésszen a teljes MASSIVE lámpa készletünkben!

Kattintson és kellemes böngészhetek a MASSIVE lámpák hatalmas választékához.

 

A hozzászólások le vannak tiltva.