EGLO lámpák

 

EGLO lámpa gyártóAz osztrák EGLO termékei az egyik legnagyobb körben terjesztett lámpák Magyarországon és ismertségénél fogva az egyik legnépszerűbb lámpa gyártó is a hazai piacon.

Az EGLO 1969-ben alakult, tehát egy nagy múltú, stabil vállalkozás. Kicsi osztrák vállalkozásból mára Európa meghatározó lámpa gyártó cége, de jelen van minden kontinensen.

A lámpák gyártását és kereskedelemét egyaránt kézben tartva folyamatosan terjeszkedik ma is új és új piaci területeket szerezve, illetve a már meghódított területeken sikeresen tudja növelni is a részesedését.

Az EGLO elsősorban. lakóterek világáítására szakosodott. Kizárólag lakóházak nappalijába, konyhájába, lépcsőházaiba, szobáiba és egyéb helyiségeibe tervez, gyárt és forgalmaz dekoratív lámpákat a vevők széles ízlésvilágát teljes mértékben kiszolgálva.

Az EGLO lámpák szakkereskedőkön  és nagy építőipari áruházakon keresztül jutnak el a vásárlókhoz.
Magyarországon minden nagyobb barkácsáruházban találhatók EGLO termékek, de szakkereskedőknél vásárolva személyes tanácsadás keretében könnyebben és biztosabban találhatják meg a megfelelő lámpát az adott helyiségbe.

 
Kattintson ide és böngésszen az EGLO lámpák széles választékában!

EGLO lámpák

 

 

 

 

 

 

 
 

A hozzászólások le vannak tiltva.